Kiknek ajánlott a ZIBRO fűtési rendszer?

Miben különbözik a ZIBRO más fűtési rendszerektől?

Hogyan működnek a ZIBRO kályhák?

Mi a minőség biztosítéka?

Hogyan vásárolhatom meg a ZIBRO készülékeket?A mobil kályhák mellett,
a Zibro nagyteljesítményű
parapetes készülékeket
is kínál,melyek
extra gázolajjal is
használhatók.
Bőveben itt...

Kiknek ajánlott a ZIBRO fűtési rendszer?


  • Akik nem rendelkeznek központi gázfűtéssel (villannyal, gázpalackkal, fával fűtenek)
  • Akik gazdaságtalan gázfűtéssel rendelkeznek, és nem szeretnének milliókat költeni felújításra, de szeretnének olcsóbban fűteni
  • Akik korszerű gázfűtéssel rendelkeznek, de kiegészítő fűtés alkalmazásával további megtakarításokat szeretnének elérni
  • Akik a tavaszi-őszi szezonban már vagy még nem szeretnék bekapcsolni a központi fűtést, mert csak néhány órára és / vagy bizonyos helyiség(ek)ben szeretnének befűteni
  • Akik tartalékfűtést szeretnének esetleges üzemzavar esetére – pl. a gázkazán meghibásodása, vagy áramszünet!
  • Nyaralótulajdonosoknak, akik szeretnék meghosszabbítani a szezont
  • Garázsba, műhelybe, üzletbe, ahol nincs fűtés / nem érdemes fűtést beszerelni
  • Műemlék épületekbe, ahol a fűtés beszerelés nem engedélyezett szerelési munkálatokkal járna
  • Rendezvénysátrakba, fedett kerthelyiségekbe, fóliasátrakba, állóhajókra, stb.

Miben különbözik a ZIBRO más fűtési rendszerektől?

 

- A mobil kályhák beszerelés, és kémény nélkül üzembe helyezhetők.

Az akár még hölgyek számára is könnyedén mozdítható fűtőtesteket bárhová elhelyezheti, ahol fűteni szeretne, és egy gombnyomásra a készülék kellemes meleget varázsol a helyiségbe.
Nincs szükség szerelésre, és kiegészítő alkatrészekre.

 

- Magas fűtőértékkel rendelkeznek.

A fűtőtestek működéséhez szükséges Zibro üzemanyag fűtőértéke jóval magasabb más ismert fűtőanyagoknál, ezáltal valódi melegérzetet biztosítanak. Használatuk során közvetlenül adják le a hőt - nem egy központi rendszer melegíti fel a vizet, fűtőtestet, majd a helyiséget - , melynek egyenletes eloszlását a készülékekben lévő ventilátor biztosítja. Így a helyiség gyorsan és egyenletesen melegszik fel, energiaveszteség nélkül.

 

- Környezetbarát.

A ZIBRO fűtőtestekhez alkalmazott ZIBRO fűtőanyag majdnem 100%-ban elég, és hőenergiát termel, ami azt jelenti, hogy a kályháknak nincs károsanyag-kibocsátása. Ezáltal ezzel a fűtési rendszerrel nem szennyezi környezetét, a fűtés tiszta és szagmentes.
Emellett, mivel a készülékek élettartama rendkívül hosszú, akár 30 évig hiba nélkül működnek, nincs szükség gyakori cseréjükre, miáltal kevesebb technológiai, gyártási és szállítási hulladék keletkezik.

 

- Gazdaságos

A készülékek üzemanyag fogyasztása 1 dl / kWh, tehát 0,1 litert fogyaszt óránként 1 kW, azaz 1000 Watt hőenergia előállításához, hőveszteség 0%, azaz a hatásfok 100%.

 

 

Hogyan működnek a ZIBRO kályhák?

 

A ZIBRO kályhák kiváló minőségű és tiszta paraffin alapú folyékony üzemanyaggal működnek. A kályhák aspeciális fűtőanyagot felmelegítik, majd 800-1200 °C fokon elégetik károsanyag-kibocsátás nélkül. A minimálisan termelődő visszamaradó anyag ( 0,001 %) az égéskamra falán lerakódik, és a készülék időnként öntisztító üzemmódban ezt az anyagot összegyűjti egy tároló rekeszben. Több évtized alatt néhány kiskanál korom keletkezik, mely a karbantartás során könnyedén eltávolítható.

Lézeres fűtőtesteink külső borítása nem melegszik, ugyanakkor a legkisebb lökésre leállnak, így biztonságosan üzemeltethetőek gyermekes családok, és állatbarátok otthonában is.
Mindemellett a készülékeken gyermekzár is gondoskodik a család védelméről. A hibátlan üzemeltetésről oxigénszint-mérő is gondoskodik, mely mikor még az otthon tartózkodók meg sem éreznék; már jelzi, hogy szellőztetésre van szükség, így gondoskodva a család egészségéről.


A ZIBRO saját gyártású üzemanyagot is kínál készülékeihez, melyek használatával biztosítható a kályhák évtizedekig tartó megbízható működése.

 


Mi a minőség biztosítéka?

 

- A ZIBRO készülékek csúcstechnológiával készülnek Japánban. Minden fűtőtestünk elismert kutató intézetek által tesztelt és a CE előírásainak teljes mértékben megfelel.

- A ZIBRO fűtőolaj használatával a készülékek évtizedekig tartó hibátlan működése biztosított, és típustól függően 2, vagy akár 4 év garanciát vállalunk termékeinkre.

- A ZIBRO elnyerte a Világ Legbiztonságosabb Kályhája minősítést, mely garancia a biztonságos és megbízható működésre.

- A ZIBRO termékeket Európában immár 30 éve ismerik és használják.

 

 

olcsó fűtés,fűtőtest, mobil kályha, fűtőanyag

 

 

 

 

 

Hogyan vásárolhatom meg a ZIBRO készülékeket?